Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
085805260156

Elizabeth Arden White Tea Eau Florale дамски парфюм 100 мл - EDT

59.90лв.
Elizabeth Arden White Tea Eau Florale е дамски парфюм, лансиран през 2024 година, който предлага деликатен флорален характер, подходящ за жени, които ценят елегантността и лекотата в ежедневието си. Този аромат е част от колекцията White Tea, вдъхновена от чистотата и хармонията на простите моменти на удоволствие. Ароматната композиция започва с освежаващи и меки връхни нотки на лилия, бял чай и розова фрезия, които придават на аромата жизненост и женственост. Тази комбинация внася свежест и цветен акцент, който подчертава лекотата и чистотата на парфюма.В сърцето на White Tea Eau Florale се разгръщат нежни и елегантни нотки на зюмбюл, ирис и амбертоник, които добавят дълбочина и мекота към композицията. Тази флорална сърцевина е перфектно балансирана, като придава усещане за лукс и спокойствие.Базовите нотки на мускус, кехлибар и боб тонка осигуряват топъл и чувствен завършек, който остава върху кожата с дълготраен и обгръщащ ефект. Тези нотки създават усещане за нежност и топлина, които правят аромата подходящ както за дневна, така и за вечерна употреба. Elizabeth Arden White Tea Eau Florale е идеален за жените, които искат да подчертаят своята изисканост и стил чрез лек, но запомнящ се аромат.
Връхни нотки: Лилия, Бял чай, Розова фрезия
Сърдечни нотки: Зюмбюл, Ирис, Амбертоник
Базови нотки: Мускус, Кехлибар, Боб тонка
Тип аромат: Флорален
Година на създаване: 2024
Коментирай Elizabeth Arden White Tea Eau Florale дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU