Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
8011003864287

Dsquared2 2 Wood унисекс парфюм 50 мл - EDT

77.90лв.
DSQUARED2 2 Wood е интензивен и свободолюбив унисекс парфюм със сложна дървесна структура. Създаден от парфюмеристите Дафне Буги и Оливие Кресп, 2 Wood олицетворява съвременните мъж и жена на DSQUARED2, които са чувствени и уверени в себе си и в своята личност. Млади и улавящи духа на времето, героите на аромата живеят от добри вибрации и импулс към новото. Те търсят изтънчена есенция, която да изразява автентичността, дълбочината и страстта, които ги определят. Началото на ароматната композиция се открива с неустоима искряща свежест от бергамот, цитрон и лимон, подсилени от жизнените нотки на елегантен розов пипер. Сърцето на DSQUARED2 2 Wood е изпъстрено с модерна дървесина от хаитянски ветивер, вирджински и аляски кедър с техните свежи и ароматни тонове, както и смолистите акценти на сребърна ела и средиземноморски кипарис. Основата е изградена от мускус и кехлибар. Тази комбинация придава на аромата неповторим, дълбок и загадъчен характер.  
Връхни нотки: лимон, цитрон, розов пипер
Сърдечни нотки: кедър, хаитянски ветивер, кипарис, сребриста ела
Базови нотки: мускус, кехлибар.
Лансиран: 2021 година
Тип аромат: Дървесни, Ароматични

Мнения на клиенти за Dsquared2 2 Wood унисекс парфюм

Георги Ивнов

Лек и хубав аромат.

Коментирай Dsquared2 2 Wood унисекс парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU