Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
3386460151979

Coach Dreams Moonlight парфюм за жени 60 мл - EDP

77.90лв.
Coach Dreams Moonlight е дамски парфюм, лансиран през 2024 година, който пленява със своята свежест и чувственост, идеален за модерната жена. Този аромат принадлежи към флорално-плодовото гурманско семейство и впечатлява с балансирана композиция, която оставя дълготрайно усещане за елегантност и топлина. Ароматът започва с ярки и свежи връхни нотки на бергамот, които внасят ободряващ акцент и придават динамика на композицията. Бергамотът носи усещане за искряща свежест, което прави първоначалното впечатление на аромата изключително жизнено и привлекателно.В сърцето на Coach Dreams Moonlight цъфтят роза и жасмин, които придават романтика и елегантност. Тези флорални нотки създават женствен и деликатен акцент, докато жасминът внася лекота и чистота в композицията, което прави аромата мек и хармоничен.Базовите нотки включват тонка боб и пачули, които добавят топлина и сладост към финала. Тонка бобът придава лек гурмански оттенък, а пачулито осигурява земна дълбочина и чувственост, като завършва композицията с мек и обгръщащ акорд. Coach Dreams Moonlight е аромат, който съчетава свежестта на цитрусовите нотки с елегантността на флоралния букет и завършва с топлината на дървесни и гурмански нюанси, правейки го перфектен избор за ежедневието и специални поводи. Coach Dreams Moonlight е съвършен избор за жени, които търсят изискана комбинация от свежест и сладост, подчертаваща женствеността и съвременния стил.
Връхни нотки: Бергамот
Сърдечни нотки: Роза, Жасмин
Базови нотки: Тонка боб, Пачули
Тип аромат: Флорални, Плодови, Гурмански
Година на създаване: 2024


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU