Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
8411061962978

Carolina Herrera Iris Empire унисекс парфюм 100 мл - EDP

385.90лв.
Carolina Herrera Iris Empire Eau de Parfum е унисекс аромат, който въплъщава елегантност и изисканост. Лансиран през 2020 година, този парфюм съчетава флорални и амброви нотки, създавайки уникално и завладяващо усещане. Флаконът на парфюма отразява луксозния стил на марката Carolina Herrera.

Началото на аромата е наситено и ароматно, с връхни нотки на давана и канела, които придават пикантност и топлина. Сърцето на Iris Empire включва ирис и виолетка, които добавят дълбочина и комплексност. Ирисът внася цветен и свеж акцент, докато виолетката добавя леко дървесен аромат. Базовите нотки на шоколад, кожа и бензоин осигуряват топлина и дълбочина, завършвайки композицията с дълготраен и запомнящ се финал. Шоколадът придава на аромата сладост, кожата добавя луксозен и плътен характер, а бензоинът и олибанумът добавят смолисти и балсамови нюанси. Carolina Herrera Iris Empire Eau de Parfum не е просто парфюм, а декларация на стил и елегантност. Той е перфектният избор за хора, които искат да изразят своята вътрешна сила и да живеят живота пълноценно.
Връхни нотки: Давана, Канела
Сърдечни нотки: Ирис, Виолетка
Базови нотки: Шоколад, Кожа, Бензоин, Пачули, Олибанум
Лансиран: 2020 година
Тип аромат: Ориенталски,Флорални
Коментирай Carolina Herrera Iris Empire унисекс парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU