6294015163902

Armaf Tag Donna Colorata парфюм за жени 100 мл - EDP

49.90лв.
Armaf Tag Her Donna Colorata Eau de Parfum е дамски парфюм, който съчетава плодови, флорални и дървесни нотки, за да създаде завладяващ и елегантен аромат. Този парфюм е създаден за модерната жена, която търси уникално и дълготрайно ухание. Ароматът започва с освежаваща и плодова комбинация от черен касис, петигрейн и мандарина. Тези връхни нотки придават ярка и жизнерадостна свежест, създавайки привлекателно начало.
Сърцевината на Tag Her Donna Colorata разкрива цветна и мека смесица от портокалови цветчета, лавандула и жасмин. Тези нотки добавят цветна елегантност и деликатност, които обогатяват сърцевината с дълбочина и сложност. Базовите нотки включват амбра, ванилия, кедър и мускус. Тези съставки придават на аромата дълготрайност и топлина, със сладки и дървесни нюанси, които завършват композицията с богат и обгръщащ финал.
Armaf Tag Her Donna Colorata е аромат, който съчетава свежестта на плодовете с дълбочината на флоралните и дървесни акорди, подчертавайки уникалността и стилът на дамата, която го носи. Този парфюм е идеален както за ежедневна употреба, така и за специални поводи.
Връхни нотки: черен касис, петигрейн, мандарина
Сърдечни нотки: портокалови цветчета, лавандула, жасмин
Базови нотки: амбра, ванилия, кедър, мускус
Лансиран: 2024 година
Тип аромат: Плодови, Флорални, Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU