Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
6085010092072

Armaf Derby Club House парфюм за мъже 100 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 3
Страницата се разглежда от 9 човека
35.90лв.
55.90лв.
Със своя пленителен и магнетичен аромат, Derby Club House Armaf е подходящ за мъже, които искат да завършат елегантната си визия със загадъчност, мистичност и привличане на женските сърца.Парфюмната есенция е изцяло вдъхновена от дивата и красива природа. Представен на пазара през 2017 година от парфюмната къща на Armaf, ароматът бързо привлича интерес и става доста желан и търсен. Незабравимо арабско ухание с пикантни акорди При избор на връхните нотки, парфюмните специалисти са избрали изисканите акорди на лавандулата, която е с наситен и специфичен аромат.
Последвана от бергамота, който много добре успява да се комбинира с останалите съставки и да предаде леко и свежо ухание.
Сърдечните нотки започват с пикантни акорди и люти чушки, които действат топло и възбуждащо за сетивата, примесени с дълбоките тонове на абаносово дърво и кедър.
Дълготрайната базова основа на Derby Club House е създадена от богатия аромат на тонка боб, фин нюанс на бял кехлибар и контрастиращата сладост от аромата на ванилия.   Връхни нотки: лавандула, бергамот
Сърдечни нотки: пикантни нотки, абаносово дърво, кедър, чушки
Базови нотки: тонка боб, бял кехлибар, ванилия
Подходящ за: Пролетно време, Страхотен подарък
Тип аромат: Дървесни
Лансиран през 2017 година.


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU