6294015175943

Armaf Club De Nuit Private Key To My Soul унисекс парфюм 100 мл - EXDP

111.90лв.
Armaf Club De Nuit Private Key To My Soul Extrait de Parfum е унисекс аромат, който улавя лукса и изискаността на екзотични плодови и дървесни нотки, комбинирани с чувствената топлина на мускус и кожа. Създаден за хора, които търсят ухание с дълбочина и уникалност, този парфюм е предназначен да впечатлява и да оставя трайна следа.
Ароматът започва с плодови акорди на праскова, плодове на страстта и ананасов лист, които внасят екзотичност и сладост, като създават свежо и оживено първо впечатление. Тези плодови нотки бързо се смесват със сърцевината от роза, сандалово дърво и тютюн, които добавят топлина и богатство. Сандаловото дърво внася кремообразна мекота, а тютюнът придава дълбок и пикантен оттенък.Финалът на аромата е интензивен и чувствен, благодарение на мощните нотки на кожа, мускус и пачули, които осигуряват дълготрайност и завладяващ завършек. Тази комбинация от базови нотки обгръща сетивата с чувствена топлина и елегантност, която остава с вас през целия ден.
Club De Nuit Private Key To My Soul е създаден за тези, които търсят богат и изразителен аромат, подходящ за специални вечери и събития. Съчетаващ свежестта на плодовете с дълбочината на кожата и тютюна, този парфюм е идеален за хора с харизма и стил, които искат да направят впечатление. Връхни нотки: Праскова, Плодове на страстта, Ананасов лист
Сърдечни нотки: Роза, Сандалово дърво, Тютюн
Базови нотки: Кожа, Мускус, Пачули
Лансиран: 2024
Тип аромат: Дървесни, Флорални, Ориенталски


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU