6294015180251

Armaf Club de Nuit Oud унисекс парфюм 105 мл - EXDP

135.90лв.
Armaf Club de Nuit Oud Parfum е унисекс парфюм, лансиран през 2023 година. Този аромат е създаден за любителите на наситени и сложни ухания, като основният акцент е поставен върху нотката на уд, която е доминираща в цялата композиция. Ароматът започва със свежи и сладки връхни нотки на праскова, круша, маракуя, ананас, слива и бергамот. Тези плодови нотки придават ярка и освежаваща начална експлозия, която бързо се развива към по-дълбоките и сложни сърдечни нотки. Сърцевината на Club de Nuit Oud включва нотки на жасмин, кашмирено дърво, фрезия и теменужени листа. Тази комбинация добавя цветна изтънченост и мекота.
Базовите нотки са тези, които придават основния характер на парфюма, включващ мускус, кристален кехлибар, ванилия и камбоджански уд. Удът е доминиращият акорд, който придава на аромата дълбочина, сложност и ориенталска загадъчност, комбиниран със сладостта на ванилията и смолистата топлина на кехлибара. Armaf Club de Nuit Oud е аромат, който съчетава свежестта на плодовите нотки с дълбочината на уда, създавайки балансирана и впечатляваща композиция, подходяща както за ежедневна употреба, така и за специални поводи. Връхни нотки: праскова, круша, маракуя, ананас, слива, бергамот
Сърдечни нотки: жасмин, кашмирено дърво, фрезия, теменужени листа
Базови нотки: мускус, кристален кехлибар, ванилия, камбоджански уд
Лансиран: 2023
Тип аромат: Ориенталски, Плодови
Парфюмерист: Кристиан Провенцано


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU