Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
701666310952

Amouage Silver Man парфюм за мъже 100 мл - EDP

345.90лв.
Amouage Silver Man е мъжки парфюм, лансиран през 2002 година, който съчетава дървесни, флорални и мускусни нотки, създавайки елегантен и изискан аромат. Този парфюм е перфектен за мъже, които ценят класически и сложни аромати с дълбочина и характер.

Ароматът започва със свежи и плодови връхни нотки на портокалови цветчета, слива, бергамот и мандарина. Тези нотки добавят яркост и енергия, като създават приятно освежаващо и леко плодово усещане. Сърцевината на Silver Man включва богат букет от жасмин, орхидея, иланг-иланг, роза и хелиотроп. Тези флорални нотки придават на аромата мекота и изисканост, докато орхидеята и хелиотропът добавят леко сладък и чувствен акцент. Базовите нотки включват мускус, тамян, сандалово дърво, пачули и амбър, които осигуряват дълбочина и топлина на аромата. Мускусът и тамянът придават земен и опушен характер, докато сандаловото дърво и нотките на пачули осигуряват дълготрайност и мекота.

Amouage Silver Man е аромат, който съчетава свежестта на плодовете и елегантността на цветята с дълбочината на дървесните и мускусни акорди, правейки го подходящ за мъже с изтънчен вкус.   Връхни нотки: портокалови цветчета, слива, бергамот, мандарина
Сърдечни нотки: жасмин, орхидея, иланг-иланг, роза, хелиотроп
Базови нотки: мускус, тамян, сандалово дърво, пачули, амбър
Лансиран: 2002 година
Тип аромат: Дървесни, Флорални, Мускусни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU