Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
701666410706

Amouage Reflection 45 Man Extrait de Parfum парфюм за мъже 100 мл - EXDP

555.90лв.
Amouage Reflection 45 Man Extrait de Parfum е част от елитната колекция на Amouage и представлява по-интензивна и изразителна версия на оригиналния Reflection Man. Лансиран през 2021 година, този парфюм е създаден от талантливия парфюмерист Пиер Негрин и е перфектен за мъже, които търсят аромат, който излъчва сила, изтънченост и издръжливост. Със своята изключителна концентрация от 45% парфюмно масло, Reflection 45 Man се отличава с дълбочина и богатство, които го правят уникален в света на нишовите аромати. Amouage Reflection 45 започва с богати и изразителни връхни нотки на лавандула, бензоин, хвойна, градински чай, кардамон и розов пипер. Лавандулата придава на аромата свежест и релаксиращо усещане, докато хвойната и градинският чай добавят зелени и билкови нюанси. Кардамонът и розовият пипер внасят пикантност, създавайки динамично и завладяващо начало.
Сърцевината на аромата разкрива комбинация от ирис, жасмин, нероли, тонка боб, ванилия и ангелика. Тези съставки придават мекота и сладост, с флорални и балсамични акценти, които придават дълбочина и елегантност на аромата. Ирисът и жасминът носят класическа флорална елегантност, докато ванилията и тонка бобът добавят топлина и сладост.
Базовите нотки включват олибанум (тамян), смирна, опопонакс, пачули, сандалово дърво, кедър и ветивер. Тези съставки осигуряват дълготрайност и устойчивост на аромата, като създават богат и многопластов финал. Олибанумът (тамян) и смирната добавят мистичност и дълбочина, докато сандаловото дърво и кедърът придават топлина и дървесна мекота.
Този аромат е не само изключителен поради своята концентрация, но и благодарение на процеса на мацерация, който продължава четири месеца. Това дава възможност на съставките да се слеят и развият в пълната си сила, създавайки дълбок и многопластов аромат, който е едновременно богат и добре балансиран.
Reflection 45 Man Extrait de Parfum е перфектен избор за мъже с изискан вкус, които търсят богат и многопластов аромат. Той е подходящ както за специални поводи, така и за ежедневна употреба, благодарение на своята дълготрайност и комплексност.
Връхни нотки: Лавандула, бензоин, хвойна, градински чай, кардамон, розов пипер
Сърдечни нотки: Ирис, жасмин, нероли, тонка боб, ванилия, ангелика
Базови нотки: Олибанум (тамян), смирна, опопонакс, пачули, сандалово дърво, кедър, ветивер
Лансиран: 2021 година
Тип аромат: Амброво-пикантен
Парфюмерист: Пиер Негрин


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU