Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
701666410553

Amouage Opus XII Rose Incense унисекс парфюм 100 мл - EDP

415.90лв.
Amouage Opus XII Rose Incense Eau de Parfum е изключителен унисекс аромат, който съчетава в себе си сложни и многопластови нотки, вдъхновени от мистерията и драмата на филма "Гражданин Кейн". Лансиран през 2019 година, този парфюм предлага едно уникално и завладяващо изживяване. Amouage Opus XII Rose Incense разкрива своята уникалност веднага след първото впръскване с богатите и топли връхни нотки на смола елеми, олибанум (тамян) и мастило. Тези нотки създават чувствено и опияняващо въведение, придавайки на аромата луксозно и загадъчно начало. Смолата елеми добавя свежи и смолисти нюанси, докато олибанумът носи дълбочина и мистичност. Сърцевината на аромата включва комбинация от дамаска роза и тамян, които добавят цветни и балсамични нюанси. Тази сърцевина е перфектен баланс между мекота и интензивност, създавайки дълбок и хармоничен ароматен профил. Розата внася класическа флорална елегантност, докато тамянът добавя чувственост и екзотика.Базовите нотки на смирна, ванилия, сандалово дърво и кедър придават дълготрайност и устойчивост на аромата. Тези съставки създават топъл и стабилен финал, който остава дълго върху кожата и оставя незабравима следа. Смирната добавя своя характерен смолист и балсамичен аромат, ванилията внася сладост и мекота, докато сандаловото дърво и кедърът придават дървесна топлина и земност. Amouage Opus XII Rose Incense е дело на талантливия парфюмерист Бруно Йованович. Вдъхновен от мистерията и драматизма на "Гражданин Кейн", Йованович използва уникални техники, за да създаде този богат и многопластов аромат, който предизвиква чувства на неизвестност и драматизъм. Парфюмът е перфектен избор за хора с изискан вкус, които търсят богат и многопластов аромат. Той е подходящ както за специални поводи, така и за ежедневна употреба, благодарение на своята дълготрайност и комплексност.
Връхни нотки: Смола елеми, олибанум (тамян), мастило
Сърдечни нотки: Дамаска роза, тамян
Базови нотки: Смирна, ванилия, сандалово дърво, кедър
Лансиран: 2019 година
Тип аромат: Амброво-флорален
Парфюмерист: Бруно Йованович


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU