Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
701666410515

Amouage Opus V Woods Symphony унисекс парфюм 100 мл - EDP

385.90лв.
Amouage Opus V Woods Symphony Eau de Parfum е част от престижната Library Collection на Amouage, предназначена за истинските ценители на уникалните и сложни аромати. Лансиран през 2022 година, този парфюм комбинира редки и богати нотки, които създават изключително изискан и дълбок аромат, достоен за всяка колекция.
Amouage Opus V Woods Symphony разкрива своята уникалност веднага след първото впръскване с богатите и топли връхни нотки на корен от ирис и ром. Тези нотки създават чувствено и опияняващо въведение, придавайки на аромата луксозно и загадъчно начало. Коренът от ирис добавя прашна, земна и леко сладка нотка, която съчетава перфектно с дълбоките и топли акорди на рома. Тази комбинация веднага привлича вниманието и създава усещане за изтънченост и изящество.
Сърцевината на аромата включва комбинация от корен от ирис, роза и жасмин, които добавят цветни и сладки нюанси. Сърцевината е перфектен баланс между мекота и интензивност, създавайки дълбок и хармоничен ароматен профил. Розата внася класическа флорална елегантност и романтичност, докато жасминът добавя чувственост и екзотика. Коренът от ирис в сърцевината продължава да придава своята прашна текстура, като обгръща цветните нотки и ги прави още по-интригуващи и комплексни.
Базовите нотки на сухи дървесни елементи, агарово дърво (уд) и цибетка придават дълготрайност и устойчивост на аромата. Сухите дървесни нотки създават усещане за топлина и стабилност, докато агаровото дърво добавя своята характерна смолиста и сладка дълбочина. Цибетката допринася с животинска и мускусна нотка, която придава на аромата чувственост и дълбочина. Тези съставки създават богат и многопластов финал, който остава дълго върху кожата и оставя незабравима следа.
Amouage Opus V Woods Symphony Eau de Parfum е създаден за тези, които искат повече от обикновен аромат. Той е перфектен избор за хора с изискан вкус, които желаят да изразят своята индивидуалност и стил. Този аромат е като симфония от дървесни ухания, която съчетава класическите и модерни елементи в хармонично цяло.
Amouage Opus V Woods Symphony Eau de Parfum притежава уникалната способност да предизвиква усещане за елегантност и лукс. Комбинацията от цветни и дървесни нотки създава аромат, който е едновременно успокояващ и вдъхновяващ. Той е идеален за специални поводи, когато искате да направите незабравимо впечатление.
Връхни нотки: Корен от ирис, ром
Сърдечни нотки: Корен от ирис, роза, жасмин
Базови нотки: Сухи дървесни нотки, агарово дърво (уд), цибетка
Лансиран: 2022 година
Тип аромат: Дървесен
Парфюмерист: Карин Виньон-Спенър


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU