Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
701666410416

Amouage Material унисекс парфюм 100 мл - EDP

415.90лв.
Amouage Material Eau de Parfum е унисекс парфюм, който се откроява със своята изключителна сложност и дълбочина. Лансиран през 2021 година, този аромат принадлежи към категорията ориенталски-ванилови и е създаден от талантливата парфюмеристка Карин Виньон-Спенър.
При първото впръскване, Amouage Material Eau de Parfum разкрива своята богата и наситена комбинация от пачули и смола елеми. Пачулито придава земен и дълбок характер, докато смолата елеми добавя свежест и смолистост, създавайки уникално първо впечатление.
Сърцевината на аромата е топла и сладка, благодарение на мадагаскарската ванилия и бензоина. Тези нотки се съчетават, за да придадат кремообразна и балсамична сладост, която обгръща сетивата и създава усещане за уют.
Базовите нотки на тонка боб, тамян, лабданум, гваяково дърво, агарово дърво (уд) и османтус осигуряват дълбочина и сложност, завършвайки композицията с дълготраен и запомнящ се финал. Тези нотки създават богата и многопластова основа, която запазва аромата дълго върху кожата.
Amouage Material Eau de Parfum е създаден за тези, които търсят повече от обикновен аромат. Той съчетава в себе си както материалните, така и духовните аспекти на живота. Това го прави идеален за хора, които искат да изразят своята индивидуалност и изтънчен вкус.
Този парфюм има уникалната способност да предизвика чувства на спокойствие и вътрешен мир. Топлината на ванилията и бензоина, съчетана с дълбочината на уд и пачули, създава аромат, който е едновременно успокояващ и вдъхновяващ.

Връхни нотки: пачули, смола елеми
Сърдечни нотки: мадагаскарска ванилия, бензоин
Базови нотки: тонка боб, тамян, лабданум, гваяково дърво, агарово дърво (уд), османтус
Лансиран: 2021 година
Тип аромат: Ориенталски,Внилов
Парфюмерист: Карин Виньон-Спенър


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU