Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
701666410423

Amouage Lineage унисекс парфюм 100 мл - EDP

425.90лв.
Amouage Lineage е унисекс парфюм, предназначен за любители на богатите и сложни ухания. Лансиран през 2023 година, този парфюм съчетава минерални и топли нотки, създавайки уникално и завладяващо усещане. Началото на аромата е наситено и ароматно, с връхни нотки на джинджифил, сечуански пипер, розов пипер (Schinus molle) и шафран, които придават пикантност и свежест. Джинджифилът добавя освежаваща пикантност, докато сечуанският пипер и розовият пипер създават лека тръпчивост. Шафранът допълва с топла, цветна нотка.
Сърцето на Amouage Lineage включва тамян (Frankincense Essence), сминдух и мирта, които добавят дълбочина и комплексност. Тамянът придава мистериозен и духовен характер, сминдухът внася сладка и топла нотка, а миртата допълва с дървесни и балсамични нюанси.
Базовите нотки на тамян (Frankincense Resinoid), мирта (Myrrh Resinoid), ветивер, пачули, бензоин и лабданум осигуряват топлина и дълбочина, завършвайки композицията с дълготраен и запомнящ се финал. Тези нотки създават земен и смолист фон, който запазва аромата дълго върху кожата.
Amouage Lineage е парфюм, създаден за истинските ценители на сложни и уникални аромати. Той предлага изискан баланс между свежест, пикантност и топлина, което го прави перфектен както за специални поводи, така и за ежедневна употреба. Този аромат е идеален за тези, които искат да оставят дълготрайно и запомнящо се впечатление.
Вдъхновението за създаването на Lineage идва от минералните брегове на Масирах, представяйки мечта за далечни места, слънчеви хоризонти и пустинни острови. Този парфюм улавя есенцията на свободата и откъсването от света, създавайки усещане за приключение и духовно пътешествие. Lineage е аромат, който носи със себе си обещанието за нови открития и личностно израстване. Връхни нотки: Джинджифил, сечуански пипер, розов пипер, шафран.
Сърдечни нотки: Тамян, сминдух, мирта.
Базови нотки: Тамян, мирта, ветивер, пачули, бензоин, лабданум.
Лансиран: 2023 година.
Тип аромат: Амбър-пикантен.
Парфюмерист: Карин Виньон-Спенър


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU