Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6291106812282

Al Haramain L'Aventure Rose парфюм за жени 100 мл - EDP

85.90лв.
Al Haramain L'Aventure Rose е дамски аромат, който въплъщава същността на женствеността чрез изискана комбинация от флорални и плодови нотки. Лансиран през 2022 година, този парфюм е създаден за жени, които търсят елегантно и свежо ухание, подходящо както за ежедневна употреба, така и за специални поводи. Ароматът започва с жизнена и освежаваща комбинация от роза, цитрусови нотки и червени плодове. Розата придава на аромата класическа красота и романтика, докато цитрусовите нотки внасят свежест и енергия. Червените плодове добавят сладък и сочен акцент, който създава ведро и ободряващо начало. Сърцевината на L'Aventure Rose продължава с богат флорален букет, съставен от роза и жасмин. Розата отново заема централно място, подчертавайки нежността и женствеността на аромата, докато жасминът добавя екзотична и чувствена нотка. Тези флорални акорди създават хармонична и романтична композиция, която излъчва елегантност и изтънченост. Базовите нотки включват амбра и мускус, които придават дълбочина и дълготрайност на аромата. Амбрата добавя топлина и мекота, докато мускусът осигурява гладък и обгръщащ завършек. Тази комбинация оставя трайно и запомнящо се усещане, което създава усещане за лукс и комфорт. Al Haramain L'Aventure Rose е аромат, който изразява нежността и красотата на цветята, обогатен с плодови акценти, които го правят свеж и жизнен. Този парфюм е идеален за жени, които искат да подчертаят своята елегантност и стил, независимо от повода. Със своята амброво-флорална композиция, L'Aventure Rose ще ви обгърне с изискано ухание, което оставя трайно впечатление и подчертава вашата индивидуалност.
Връхни нотки: Роза, цитрусови нотки, червени плодове
Сърдечни нотки: Роза, жасмин
Базови нотки: Амбра, мускус
Тип аромат: Флорален
Година на създаване: 2022
Коментирай Al Haramain L'Aventure Rose дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU