Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171040675

Afnan Violet Bouquet парфюм за жени 80 мл - EDP

79.90лв.
Afnan Violet Bouquet е аромат, който въплъщава мистерията и топлината на ориенталските ухания, съчетани с елегантна дървесна основа. Лансиран през 2020 година, този парфюм е създаден за жените, които искат да излъчват увереност и изтънченост във всяка ситуация. Ароматът се открива с примамлива комбинация от сладки нотки, шафран и дървесни акорди, обогатени с цитрусови акценти. Тези нотки създават впечатляващо начало, което едновременно освежава и придава дълбочина, като веднага привлича вниманието. Сърцевината на "Violet Bouquet" разкрива богати и топли нюанси на кехлибар, съчетани с портокал и лимонова кора, обогатени с билкови нотки. Тези съставки придават на аромата екзотична и интригуваща сърцевина, която е както освежаваща, така и изтънчена. Базовите нотки включват амбра, подправки, дървесни акорди и дъбов мъх, които придават на аромата дълбочина и чувственост. Тази комбинация оставя дълготраен и запомнящ се финал, който обгръща кожата с топлина и мекота. Afnan Violet Bouquet е изящен представител на престижната линия на Afnan, създадена за жените, които излъчват естествена елегантност и търсят финеса на истинския лукс. Този аромат комбинира класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всяка жена. "Violet Bouquet" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, осигурявайки дълготрайно и впечатляващо присъствие. С този парфюм, жената може да изрази своята увереност и да остави след себе си следа от изтънченост и чар.
Връхни нотки: Сладки нотки, шафран, дървесни нотки, цитруси
Сърдечни нотки: Кехлибар, портокал, лимонова кора, билкови нотки
Базови нотки: Амбра, подправки, дървесни нотки, дъбов мъх
Година на създаване: 2020
Тип аромат: Ориенталски, дървесен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU