Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171070597

Afnan Turathi Red парфюм за жени 100 мл - EDP

65.90лв.
Afnan Turathi Red е цветен аромат, създаден за жени, които искат да подчертаят своята женственост и елегантност. Лансиран през 2023 година, този парфюм съчетава деликатни флорални нотки с топли дървесни акорди, създавайки ухание, което е едновременно съблазнително и изтънчено. Ароматът се открива с мускус, роза и други флорални акорди, които придават свежест и чистота на композицията. Розата добавя чувственост и романтика, докато мускусът внася мекота и леко пудрово усещане, създавайки ефект на чисто и изискано ухание от самото начало. Сърцевината на "Turathi Red" разкрива богата комбинация от жасмин, роза и дървесни нотки. Жасминът придава на аромата екзотична и интензивна флорална нотка, докато дървесните акорди добавят структура и дълбочина. Розата продължава да доминира и в сърцевината, подчертавайки елегантността и класическата красота на аромата. Базовите нотки включват божур, мускус и кайсия, които осигуряват дълготрайност и чувственост на аромата. Божурът добавя лекота и цветна сладост, докато кайсията внася плодов и свеж акцент. Мускусът отново се появява в базата, завършвайки аромата с мек и кадифен завършек, който оставя трайно и запомнящо се усещане. Afnan Turathi Red е аромат, който съчетава класическа женственост с модерна елегантност. Със своите цветни и меки мускусни нотки, този парфюм е идеален за жени, които искат да излъчват увереност и изтънченост във всяка ситуация. Независимо дали го носите през деня или за вечерно събитие, "Turathi Red" ще подчертае вашия стил и ще ви обгърне с изискано и привлекателно ухание.
Връхни нотки: Мускус, роза, флорални нотки
Сърдечни нотки: Жасмин, роза, дървесни нотки
Базови нотки: Божур, мускус, кайсия
Година на създаване: 2023
Тип аромат: Цветен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU