Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171070603

Afnan Turathi Brown парфюм за мъже 100 мл - EDP

69.90лв.
Afnan Turathi Brown е мъжествен аромат, който впечатлява със своята дълбочина и комплексност. Лансиран през 2023 година, този дървесно-пикантен парфюм е идеален за мъже, които искат да излъчват увереност и стил чрез своето ухание. Ароматът е изграден върху богати и многопластови нотки, които се разгръщат с всяко нанасяне. Ароматът започва със съблазнителна комбинация от кехлибар, пачули, дървесни и озонови нотки. Кехлибарът придава топлина и мекота, докато пачули и дървесните акорди внасят земна и балансирана тежест. Озоновите нотки добавят свежест и лекота, които обогатяват композицията и създават усещане за простор и чистота. Сърцевината на "Turathi Brown" разкрива изобилие от пикантни нотки и ароматни подправки, допълнени с ванилия. Тези съставки придават на аромата дълбочина и характер, като създават усещане за топлина и уют. Пикантните акорди добавят живост и енергия, докато ванилията омекотява и придава сладост на сърцевината. Базовите нотки включват балсамови нотки, роза и водни акорди, които осигуряват дълготрайност и свежест на аромата. Балсамовите нотки внасят гладкост и леко смолисто усещане, докато розата добавя цветна елегантност. Водните нотки завършват композицията с освежаващ финал, който придава на аромата уникален и изискан характер. Afnan Turathi Brown е аромат, който улавя същността на модерния мъж - динамичен, уверен и с усет към детайлите. Съчетавайки топлината на дървесните нотки с пикантността на подправките, този парфюм е създаден за тези, които искат да оставят трайно впечатление. Независимо дали го носите в офиса или за вечерно събитие, "Turathi Brown" ще подчертае вашата мъжественост и стил по един изключително изискан начин.
Връхни нотки: Кехлибар, пачули, дървесни нотки, озонови нотки
Сърдечни нотки: Пикантни нотки, ароматни подправки, ванилия
Базови нотки: Балсамови нотки, роза, водни нотки
Година на създаване: 2023
Тип аромат: Дървесно-пикантен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU