Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171070337

Afnan Tribute Pink парфюм за жени 100 мл - EDP

115.90лв.
Afnan Tribute Pink е аромат, създаден за жените, които искат да излъчват елегантност и изтънченост с всяка своя стъпка. Лансиран през 2020 година, този парфюм съчетава флорални и плодови нотки, създавайки свеж и съблазнителен ароматен профил, който привлича вниманието и оставя трайно впечатление. Ароматът започва с ярка и енергична комбинация от розов пипер, мандарина и ананас. Тези нотки внасят свежест и плодова сладост, които незабавно събуждат сетивата и създават усещане за жизненост и оптимизъм. Розовият пипер добавя лек пикантен акцент, който контрастира с плодовите аромати, придавайки дълбочина и уникалност. Сърцевината на "Tribute Pink" разкрива изискан флорален букет от жасмин, роза и виолетка. Тези класически цветя придават на аромата мекота и романтичност, създавайки усещане за женственост и елегантност. Жасминът и розата внасят чувственост, докато виолетката добавя деликатен и леко пудров акцент. Базовите нотки включват пачули, мускус и сандалово дърво, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на аромата. Пачули добавя землист и топъл завършек, докато мускусът и сандаловото дърво създават мека и чувствена основа, която обгръща кожата с комфорт и изтънченост. Afnan Tribute Pink е изящен представител на престижната линия на Afnan, създадена за жените, които излъчват естествена елегантност и търсят финеса на истинския лукс. Този аромат комбинира класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всяка жена. "Tribute Pink" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, като осигурява дълготрайно и впечатляващо присъствие. Този аромат е перфектният избор за жената, която иска да изрази своята изтънченост и да остави след себе си незабравимо ухание.
Връхни нотки: Розов пипер, мандарина, ананас
Сърдечни нотки: Жасмин, роза, виолетка
Базови нотки: Пачули, мускус, сандалово дърво
Година на създаване: 2020
Тип аромат: Флорални, плодови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU