Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171040644

Afnan Souvenir Floral Bouquet парфюм за жени 100 мл - EDP

77.90лв.
Afnan Souvenir Floral Bouquet е аромат, създаден за жената, която обича да подчертава своята елегантност и изящество с помощта на цветни и плодови ухания. Лансиран през 2020 година, този парфюм съчетава свежест и деликатност, превръщайки се в идеалния избор за жените, които искат да излъчват класа и стил във всеки момент от деня. Ароматът започва с жив и освежаващ микс от ревен, личи и бергамот. Тези нотки внасят плодова свежест и цитрусова лекота, които моментално привличат вниманието и събуждат сетивата. Ревенът добавя интересен и леко кисел акцент, който придава на аромата уникален характер. Сърцевината на "Souvenir Floral Bouquet" разкрива богата комбинация от роза, момина сълза, божур и ванилия. Тези флорални акорди създават усещане за романтика и мекота, като придават на аромата цветен и изискан профил. Розата и божурът добавят класическа елегантност, докато момината сълза и ванилията внасят сладост и топлина. Базовите нотки включват мускус, кашмирено дърво и кехлибар, които осигуряват дълготрайност и усещане за комфорт. Мускусът и кашмиреното дърво придават на аромата мекота и чувственост, докато кехлибарът добавя топлина и дълбочина, създавайки финал, който е едновременно изтънчен и устойчив. Afnan Souvenir Floral Bouquet е част от изтънчената линия на Afnan, създадена за жените, които ценят лукса и качеството. Този аромат комбинира класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всяка жена. "Souvenir Floral Bouquet" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, като осигурява дълготрайно и впечатляващо присъствие. Този аромат е перфектният избор за жената, която иска да излъчва елегантност и да оставя след себе си запомнящо се ухание.
Връхни нотки: Ревен, личи, бергамот
Сърдечни нотки: Роза, момина сълза, божур, ванилия
Базови нотки: Мускус, кашмирено дърво, кехлибар
Година на създаване: 2020
Тип аромат: Флорални, плодови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU