Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171040637

Afnan Souvenir Desert Rose парфюм за жени 100 мл - EDP

77.90лв.
Afnan Souvenir Desert Rose е изключителен дамски аромат, който въплъщава изтънчеността и романтиката на пустинните рози. Лансиран през 2020 година, този парфюм съчетава плодови, мускусни и дървесни нотки, създавайки ухание, което е едновременно освежаващо и дълбоко, идеално за жената, която иска да изрази своята уникалност и стил. Ароматът се открива с примамлива комбинация от плодови нотки и мускус. Плодовите акорди внасят свежест и сладост, докато мускусът добавя чувственост и дълбочина, създавайки едно пленително първо впечатление, което оставя следа. Сърцевината на "Souvenir Desert Rose" е изпълнена с тропически плодове и пудрови нотки, които придават на аромата екзотичен и мек характер. Тропическите плодове добавят цветни и сочни акценти, които се сливат хармонично с пудровите нотки, придавайки на аромата женственост и изтънченост. Базовите нотки включват цитрусови акорди, сандалово дърво и кехлибар, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на аромата. Цитрусите придават свежест и лекота, докато сандаловото дърво и кехлибарът добавят топлина и мекота, създавайки богат и завършен финал. Afnan Souvenir Desert Rose е част от изтънчената линия на Afnan, създадена за жените, които ценят лукса и качеството. Този аромат съчетава класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всяка жена. "Souvenir Desert Rose" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, като осигурява дълготрайно и впечатляващо присъствие. Този аромат е перфектният избор за жената, която иска да излъчва увереност и да оставя след себе си неустоимо и запомнящо се ухание.
Връхни нотки: Плодови нотки, мускус
Сърдечни нотки: Тропически плодове, пудрови нотки
Базови нотки: Цитруси, сандалово дърво, кехлибар
Година на създаване: 2020
Тип аромат: Плодови, мускусни, дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU