Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171073932

Afnan Portrait Revival унисекс парфюм 100 мл - EDP

95.90лв.
Afnan Portrait Revival е аромат, който улавя същността на гурме изкушенията, съчетавайки сладки и пикантни нотки, за да създаде уникално и съблазнително ухание. Лансиран през 2023 година, този унисекс парфюм е създаден за хората, които търсят изразителен и привлекателен аромат, който оставя трайно впечатление. Ароматът се открива с богатата и пикантна комбинация от канела, мед, шафран и Incense. Канелата придава топлина и пикантност, докато медът добавя сладост и дълбочина. Шафранът внася екзотичен и леко пикантен акцент, а Incense (тамянът) добавя мистичен и опушен нюанс, който придава на аромата дълбочина и комплексност още от първия миг. Сърцевината на "Revival Portrait" е наситена с топли и сладки акорди на тонка боб, дъб и бонбон. Тонка бобът добавя сладост и кремообразност, която се съчетава перфектно с дървесните нотки на дъба. Бонбонът добавя игрив и сладък нюанс, който прави аромата още по-привлекателен и обгръщащ. Базовите нотки включват фурми, сандалово дърво, карамел и черен шоколад, които придават на аромата дълбочина и чувственост. Фурмите и карамелът добавят богата сладост, която е съчетана с мекотата на сандаловото дърво. Черният шоколад завършва композицията с наситен и леко горчив финал, който оставя трайна и запомняща се следа. Afnan Portrait Revival е аромат, който привлича със своята изтънченост и сладка съблазън. Съчетавайки гурме нотки с пикантни и дървесни акорди, този парфюм е идеален за онези, които обичат да се отличават с уникално и изразително ухание. Подходящ както за ежедневна употреба, така и за специални поводи, "Revival Portrait" ще ви обгърне в аромат, който излъчва топлина, комфорт и лукс.
Връхни нотки: Канела, мед, шафран, Incense
Сърдечни нотки: Тонка боб, дъб, бонбон
Базови нотки: Фурми, сандалово дърво, карамел, черен шоколад
Тип аромат: Гурме
Година на създаване: 2023


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU