Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171002154

Afnan Ornament Pour Homme парфюм за мъже 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 3 човека
59.90лв.
69.90лв.
Afnan Ornament Pour Homme е аромат, създаден за мъже, които ценят класическата мъжественост и елегантността. Лансиран през 2014 година, този дървесен аромат съчетава в себе си свежест, топлина и дълбочина, като създава усещане за стабилност и увереност. Ароматът се открива със свежи и ободряващи нотки на ябълка, лавандин и здравец. Ябълката придава на аромата свежест и плодова сладост, която е балансирана от ароматния лавандин, добавящ усещане за спокойствие и чистота. Здравецът внася зелен и леко пикантен акцент, който подчертава мъжкото начало на аромата. Сърцевината на "Ornament Pour Homme" разкрива топли и дълбоки акорди на сандалово дърво, пачули и кехлибар. Сандаловото дърво добавя кремообразна мекота и топлина, докато пачулито внася земни и богати нюанси, които придават на аромата дълбочина и сложност. Кехлибарът добавя финална нотка на лукс и изтънченост, създавайки чувство на комфорт и изисканост. Базовите нотки включват кедрово дърво, мускус и дъбов мъх, които осигуряват дълготрайност и устойчивост на аромата. Кедровото дърво придава на уханието сила и стабилност, мускусът добавя чувственост и мекота, а дъбовият мъх завършва композицията с леко свеж и земен акцент, който прави аромата едновременно класически и модерен. Afnan Ornament Pour Homme е аромат за мъже, които предпочитат да носят ухание, което подчертава тяхната увереност и изтънченост. Този парфюм е перфектен за ежедневна употреба, но също така е подходящ и за специални поводи, където е важно да оставите трайно впечатление. Със своите богати дървесни нотки, "Ornament Pour Homme" ще бъде вашият надежден спътник, който ще подчертае вашия стил и харизма.
Връхни нотки: Ябълка, лавандин, здравец
Сърдечни нотки: Сандалово дърво, пачули, кехлибар
Базови нотки: Кедрово дърво, мускус, дъбов мъх
Година на създаване: 2014
Тип аромат: Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU