Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171002185

Afnan Mirsaal of Trust парфюм за мъже 90 мл - EDP

79.90лв.
Afnan Mirsaal of Trust е аромат, създаден за мъже, които търсят комбинация от сила и елегантност в своя стил. Лансиран през 2021 година, този парфюм предлага уникално съчетание от ориенталски и пикантни нотки, което го прави идеален за съвременния мъж, който обича да изразява своята индивидуалност. Ароматът се открива с наситена комбинация от ветивер и амброксан. Тези нотки придават на парфюма свежо и земно начало, което незабавно привлича вниманието. Ветиверът внася дълбочина и топлина, докато амброксанът добавя модерна и леко мускусна свежест, създавайки едно интензивно и завладяващо първо впечатление. Сърцевината на "Mirsaal of Trust" е съчетание от шафран и малина, които придават на аромата леко сладък и пикантен характер. Шафранът добавя екзотична пикантност, докато малината внася плодова свежест и деликатност. Тази комбинация придава на аромата изтънченост и стил, които са едновременно модерни и класически. Базовите нотки включват кехлибар, карамфил и кашмирено дърво, които придават на аромата дълготрайност и чувственост. Кехлибарът осигурява топъл и мек завършек, докато карамфилът и кашмиреното дърво добавят пикантни и дървесни нюанси, които правят аромата богат и многопластов. Afnan Mirsaal of Trust е част от изтънчената линия на Afnan, създадена за мъже, които ценят лукса и качеството. Тази серия включва аромати, които съчетават класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всеки мъж. "Mirsaal of Trust" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, като предлага дълготрайно и впечатляващо присъствие. Този аромат е създаден за мъжа, който търси уникално ухание, което ще подчертае неговата увереност и стил.
Връхни нотки: Ветивер, амброксан
Сърдечни нотки: Шафран, малина
Базови нотки: Кехлибар, карамфил, кашмирено дърво
Година на създаване: 2021
Тип аромат: Ориенталски, пикантни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU