Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171071136

Afnan Historic Doria унисекс парфюм 100 мл - EDP

77.90лв.
Afnan Historic Doria е уникален унисекс аромат, създаден за тези, които ценят свежестта и изтънчеността. Лансиран през 2020 година, този парфюм комбинира флорални и мускусни нотки, които създават лек и завладяващ профил, подходящ както за ежедневието, така и за специални поводи. Ароматът започва с освежаваща комбинация от лимонова кора, портокалов цвят и малина. Лимоновата кора придава на аромата свеж и енергизиращ цитрусов акцент, който е ярък и жив. Портокаловият цвят добавя сладост и лекота, създавайки флорална свежест, която балансира цитрусовите нотки. Малината внася плодов и леко кисел нюанс, който добавя интерес и събужда сетивата.Сърцевината на "Historic Doria" разкрива класически флорални акорди от тубероза и жасмин, обогатени с амброксан. Туберозата придава на аромата кремообразна и плътна цветност, която е едновременно луксозна и съблазнителна. Жасминът добавя чувственост и деликатност, създавайки елегантно и нежно усещане. Амброксанът, със своето модерно и леко синтетично докосване, добавя дълбочина и дълготрайност, правейки аромата по-интензивен и запомнящ се.Базовите нотки включват мускус, дървесни акорди, кедър и жасмин самбак. Мускусът придава на аромата топъл и чувствен завършек, който е мек и обгръщащ. Дървесните нотки и кедърът добавят земност и устойчивост, като придават на аромата дълбочина и стабилност. Жасмин самбак, с неговия сладък и богат аромат, завършва композицията, добавяйки финален цветен акцент, който остава дълго след нанасянето. Afnan Historic Doria е изящен представител на престижната линия на Afnan, създаден за тези, които искат да излъчват естествена елегантност и финес. Този аромат комбинира класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всеки, който го носи. "Historic Doria" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, осигурявайки дълготрайно и впечатляващо присъствие. С този парфюм, всеки може да изрази своята увереност и да остави след себе си следа от изтънченост и чар.
Връхни нотки: Лимонова кора, портокалов цвят, малина
Сърдечни нотки: Тубероза, жасмин, амброксан
Базови нотки: Мускус, дървесни нотки, кедър, жасмин самбак
Година на създаване: 2020
Тип аромат: Флорален, мускусен


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU