Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171070153

Afnan Highness VI Blue парфюм за мъже 100 мл - EDP

169.90лв.
Afnan His Highness VI Blue е аромат, създаден за мъже, които обичат да изразяват своята увереност и стил чрез уникални и свежи аромати. Лансиран през 2021 година, този парфюм предлага изтънчена комбинация от свежи и пикантни нотки, които оставят трайно впечатление и подчертават мъжествеността. Ароматът започва със свежи и пикантни акорди, включващи амбъргрис, индийско орехче и други свежи и пикантни нотки. Тези съставки създават енергично и стимулиращо начало, което привлича вниманието и събужда сетивата. Амбъргрисът внася елемент на морска свежест, който е умело балансиран от топлината на индийското орехче. Сърцевината на "His Highness VI Blue" разкрива класическа комбинация от лавандула, пачули и касис. Лавандулата добавя успокояващо и релаксиращо усещане, докато пачули и касис придават дълбочина и леко пикантен характер на аромата. Тази комбинация от сърдечни нотки придава на аромата многопластовост и изтънченост. Базовите нотки включват кехлибар, дъбов мъх и мускус, които придават на аромата дълготрайност и чувственост. Кехлибарът и дъбовият мъх добавят топлина и земност, докато мускусът завършва аромата с мек и гладък финал, който остава на кожата дълго след нанасянето. Afnan His Highness VI Blue е част от престижната линия на Afnan, създадена за мъже, които ценят лукса и качеството. Тази серия включва аромати, които съчетават класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всеки мъж. "His Highness VI Blue" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, като ви гарантира дълготрайно и впечатляващо присъствие. Независимо дали търсите нов аромат за себе си или искате да направите изискан подарък, този парфюм е перфектният избор за мъжа, който иска да се отличи.
Връхни нотки: Амбъргрис, свежи нотки, пикантни нотки, индийско орехче
Сърдечни нотки: Лавандула, пачули, касис
Базови нотки: Кехлибар, дъбов мъх, мускус
Година на създаване: 2021
Тип аромат: Ароматни, дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU