Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171002239

Afnan Highness IV Red парфюм за жени 100 мл - EDP

169.90лв.
Afnan Her Highness IV Red е аромат, който въплъщава елегантността и женствеността в своята най-привлекателна форма. Част от престижната линия "Her Highness" на Afnan, този парфюм е създаден за съвременната жена, която излъчва увереност и стил. Лансиран през 2021 година, Her Highness IV Red се отличава със своята дълбочина и уникален характер, които го правят идеален избор за жени, които искат да оставят трайно впечатление. Ароматът се открива с хармонична комбинация от роза, бергамот и шафран. Тези нотки създават свежо и живо начало, което моментално привлича вниманието и настройва сетивата за една незабравима ароматна експлозия. Розата внася усещане за чувственост, докато бергамотът добавя лек цитрусов акцент, а шафранът придава пикантност и екзотичност на аромата. Сърцевината на "Her Highness IV Red" разкрива богати и топли акорди от агарово дърво (уд), сандалово дърво и пачули. Тези съставки придават дълбочина и изисканост на аромата, като същевременно запазват неговата женственост и мекота. Удът добавя мощен, дървесен тон, който е балансиран от кремообразния характер на сандаловото дърво и землистите нюанси на пачулито. Базовите нотки включват мускус, амбра и ванилия, които осигуряват дълготрайност и завършеност на аромата. Тези нотки оставят мека, но трайна следа, придавайки на аромата чувственост и леко сладък, но изискан финал, който се задържа на кожата през целия ден. Afnan Her Highness IV Red е част от изтънчената линия на Afnan, създадена за съвременната жена, която цени лукса и качеството. Тази серия включва аромати, които съчетават класически и модерни нотки, подчертавайки индивидуалността и стила на всяка жена. "Her Highness IV Red" е идеален за ежедневна употреба и специални поводи, като ви гарантира дълготрайно и впечатляващо присъствие. Независимо дали търсите нов аромат за себе си или искате да направите изискан подарък, този парфюм е перфектният избор за всяка жена, която иска да се отличи.
Връхни нотки: Роза, бергамот, шафран
Сърдечни нотки: Агарово дърво (уд), сандалово дърво, пачули
Базови нотки: Мускус, амбра, ванилия
Година на създаване: 2021
Тип аромат: Ориенталски, ванилов


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU