Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171002246

Afnan Highness III Green парфюм за мъже 100 мл - EDP

169.90лв.
Afnan His Highness III Green е аромат, създаден за мъже, които търсят изтънченост и сила в своето ежедневие. Лансиран през 2020 година, този парфюм представлява израз на мъжественост и увереност, като предлага уникална комбинация от свежест и дълбочина. Със своя впечатляващ ароматен профил, His Highness III Green е идеален за мъже, които искат да оставят следа и да подчертаят своя индивидуален стил. Парфюмът се открива с ярки нотки на кипарис, бергамот и лавандула. Тези съставки създават свежо и енергично начало, което веднага привлича вниманието и събужда сетивата. Лавандулата внася успокояващо усещане, докато бергамотът придава леко цитрусова свежест, която балансира пикантността на аромата. Сърцевината на аромата се разгръща с комбинация от галбанум, кедър, черен пипер и петигрен. Тези нотки добавят дълбочина и сложност, като същевременно поддържат свежестта и пикантността на аромата. Кедърът придава дървесна основа, която е допълнена от пикантните акценти на черния пипер и билковите нюанси на галбанума. Базовите нотки включват богата комбинация от агарово дърво (уд), кожа и дъбов мъх. Тези съставки създават финален акцент, който е дълготраен и оставя силно впечатление. Удът и кожата придават на аромата земност и чувственост, докато дъбовият мъх добавя лека нотка на свежест и изтънченост. Afnan His Highness III Green е част от престижната линия на Afnan, създадена за съвременните хора, които ценят лукса и качеството. Тази линия включва както мъжки, така и дамски аромати, като всеки от тях предлага уникална комбинация от съставки, създадена да подчертае индивидуалността и стилa. Съчетавайки класически и модерни нотки, His Highness III Green отразява увереността и изтънчеността на своя притежател. Подходящ за ежедневна употреба и специални поводи, този парфюм е перфектният избор за тези, които искат да се отличат със стил и да оставят трайно впечатление. Независимо дали търсите нов аромат за себе си или искате да направите незабравим подарък, този парфюм няма да ви разочарова.
Връхни нотки: Кипарис, бергамот, лавандула
Сърдечни нотки: Галбанум, кедър, черен пипер, петигрен
Базови нотки: Агарово дърво (уд), кожа, дъбов мъх
Година на пускане: 2020
Тип аромат: ароматни, пикантни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU