Купете повече, спестете повече! 5% отстъпка за 1 продукт, 9% отстъпка за 2 продукта, 11% отстъпка за 3 продукта с промо код FALL
6290171071921

Afnan Edict Amberythme унисекс парфюм 80 мл - EXDP

109.90лв.
Afnan Edict Amberythme е унисекс аромат, който предлага завладяваща комбинация от ориенталски и дървесни нотки, създавайки едно изключително изтънчено и дълбоко ухание. Лансиран през 2022 година, този парфюм е идеален за хората, които търсят аромат, който е едновременно топъл и загадъчен, подходящ за всякакви поводи. Ароматът се открива с богати и топли акорди на амбра, канела и тонка боб. Амбрата внася усещане за дълбочина и мекота, докато канелата добавя пикантен и топъл акцент, който веднага обгръща сетивата. Тонка бобът допълва композицията със своята сладост и кремообразен характер, създавайки приятно и примамливо начало. Сърцевината на "Amberythme" разкрива екзотичен букет от шафран, жасмин и ванилия. Шафранът придава на аромата луксозен и леко пикантен нюанс, който е перфектно балансиран от деликатния жасмин. Ванилията добавя сладост и мекота, които омекотяват пикантните нотки и създават хармонична и привлекателна сърцевина. Базовите нотки включват амбра, сандалово дърво и кедър, които осигуряват дълготрайност и дълбочина на аромата. Сандаловото дърво придава на уханието мек и кремообразен финал, докато кедърът добавя дървесна свежест и стабилност. Амбрата продължава да доминира, създавайки топъл и обгръщащ завършек, който оставя трайно впечатление. Afnan Edict Amberythme е аромат, който съчетава ориенталската топлина с дървесната стабилност, създавайки ухание, което е едновременно изтънчено и мистериозно. Този парфюм е идеален за хората, които искат да се открояват със своя стил и харизма, оставяйки след себе си трайна и запомняща се следа. Независимо дали го носите в ежедневието или на специални събития, "Amberythme" ще ви обгърне с усещане за лукс и елегантност.
Връхни нотки: Амбра, канела, тонка боб
Сърдечни нотки: Шафран, жасмин, ванилия
Базови нотки: Амбра, сандалово дърво, кедър
Тип аромат: Ориенталски, дървесен
Година на създаване: 2022


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU