Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3423222086626

Zadig&Voltaire This Is Her! Undressed парфюм за жени 50 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 9 човека
109.90лв.
129.90лв.
Zadig & Voltaire This Is Her! Undressed е интимен, чувствен и обгръщащ дамски парфюм, представен през 2023 година, като част от ароматна двойка, заедно с мъжкото издание - This Is Him! Undressed. Общата нишка между двата парфюма е солен акорд, украсен с портокалов цвят и сандалово дърво. This Is Her! Undressed е създаден от Сидони Лансер за всички силни, свободни и нарушаващи правилата жени. В началото This Is Her! Undressed се отваря със слънчевите и чувствени нотки на портокалови цветчета, подсилени от свежата пикантност на джинджифил. В сърцето на уханието откриваме флоралните акорди на иланг-иланг смесен с дъх на солена и целуната от слънцето кожа. Основата е изградена от меките и кремообразни тонове на сандалово дърво, мускус и бензоин.
Връхни нотки: портокалови цветчета, джинджифил
Сърдечни нотки: иланг-иланг, солен акорд
Базови нотки: мускус, сандалово дърво, бензоин
Лансиран: 2023 година
Тип аромат: Флорални, Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU