Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3614273642880

Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green парфюм за жени 75 мл - EDP

195.90лв.
Yves Saint Laurent Black Opium Illicit Green е смел, вълнуващ и енергизиращ дамски парфюм, представен през 2022 година, като реинтерпретация на класическия Black Opium Eau de Parfum. Зареден със смелост и чувственост Black Opium Illicit Green е първия аромат на Yves Saint Laurent създаден от сътрудничеството между майстор парфюмерист и майстор миксолог. Неговата емблематична бутилка е украсена с дързък неоново зелен тон, нарушаващ кодовете на традиционната женска парфюмерия, а муза на реклaмната кампания е прекрасната и уверена Zoë Isabella Kravitz. Black Opium Illicit Green се отваря със смес от сочна круша и искряща есенция от зелена мандарина. В сърцето на уханието е поместен женствен флорален букет от портокалови цветчета и жасмин, затоплен с медено - кремообразен акорд от смокиня. Базата фиксира аромата с емблематичната смес от черно кафе и бурбонска ванилия, перфектно балансирани от топли дървесни тонове на пачули и кедър.
Връхни нотки: круша, смокинови листа, зелена мандарина
Сърдечни нотки: смокиня, жасмин, портокалови цветчета
Базови нотки: бурбонска ванилия, кафе, пачули
Лансиран: 2022 година
Тип аромат: Флорални, Плодови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU