Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
TF_TV_U5

Tom Ford Tobacco Vanille парфюм 50 мл - EDP

425.90лв.
Tobacco Vanille от Tom Ford е ориенталско-пикантен аромат за мъже и жени. Уханието е лансирано през 2007 година. Връхните нотки са на листа от тютюн и подправки. Сърдечните нотки са с мириса на бобова тонка, цвят от тютюн, ванилия и какао. Базовите нотки радват сетивата с уханието на изсушени плодове и дървесни нотки.
Съвременно посещение на стар световен мъжки клуб. Усещате нетръпчивия ориенталски Tobacco Vanille с изобилие от есенции от листа на тютюн и ароматни пикантни нотки. Сърцевината се разкрива с кремообразните зърна от бобова тонка, тютюн, ванилия и какао и завършва с плодови акорди, обогатени със сладкия вкус на дървесна беловина.

С Private Blend, Tom Ford отваря врати към хипнотизиращия свят на занаятчийския аромат. Всеки аромат се разкрива с ценен екстракт от единични нотки, около които се обвиват вторичните нотки, напълно разработени и комплексни. Това е парфюм, който може да очарова или да предизвиква, да стимулира или да носи наслада.
Тъмнокафявото стъкло, което се използва за шишетата в аптеките, флаконът с гладък архитектурен вид на пул за табла и декантер, чието предназначение е да подчертае обстановката в дома, представляват истинско майсторство.

След като придобива международна слава, превръщайки Gucci в секси икона и съвременна мода, американският дизайнер Том Форд (Tom Ford) въвежда на пазара Tom Ford Beauty. Завладяващата колекция включва опияняващи аромати и пищни, интензивни обагрена козметика.
Връхни нотки: листа от тютюн и подправки
Сърдечни нотки: бобова тонка, цвят от тютюн, ванилия и какао
Базови нотки: изсушени плодове и дървесни нотки
Основни акорди: сладки, тютюн, ванилия, топли пикантни, какао, ароматни

Мнения на клиенти за Tom Ford Tobacco Vanille - Private Blend унисекс парфюм

Петрун Петров

Хубав, стилен, ненатрапващ.

Коментирай Tom Ford Tobacco Vanille - Private Blend унисекс парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU