Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
888066094153

Tom Ford Fucking Fabulous унисекс парфюм 100 мл - EDP

865.90лв.
Fucking Fabulous Tom Ford  е предизвикателен и луксозен унисекс парфюм, пуснат през 2017 г. от американската марка Tom Ford. Парфюмът е лимитирано издание и е представен като част от ексклузивната колекция „Private Blend“. Името му говори само за себе си – аромат, създаден в стил "абсолютно невероятен". Дори повече, отколкото очаквате, Fucking Fabulous е невероятно изненадващ, наситен и мощен. Елегантен и лаконичен, отлично балансираният аромат е построен върху съчетание на топли кожени нюанси и вкусни нотки на горчиви бадемови ядки, заобиколени от чувствени ориенталски подправки. Ароматната пирамида се отваря с билково-тревист акцент на салвия и нежна лавандула. В сърцето горчиви бадемови ядки и топла кадифена ванилия се балансират от нотки на кожа и пудрен акцент на ирис. В базата се преплитат екзотични дървесни нотки на кашмеран, благородна бяла дървесина, сладка опушеност на тонка боб и луксозна кожа.   Връхни нотки: лавандула, салвия (градински чай)
Сърдечни нотки: кожа, горчив бадем, корен ирис, ванилия
Базови нотки: бяла дървесина, кожа, кехлибар, кашмеран, тонка боб
Година: 2017
Тип аромат: Кожени


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU