Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
8016741122323

Tiziana Terenzi Lillipur унисекс парфюм 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 8 човека
215.90лв.
235.90лв.
Lillipur Tiziana Terenzi е сложен, мистичен и великолепен унисекс парфюмен екстракт от нишовия италиански бранд Tiziana Terenzi. Издаден през 2013 година, негов създател е парфюмериста Paolo Terenzi, който се вдъхновява от атмосферата на Непал, отразена в състава чрез предаване на мистичното очарование на този край. Сладък и трепетен, пикантен и обезоръжаващ, ароматът ще се хареса на всички екстравагантни натури. Един истински диамант сред нишовите парфюми, това е композиция от изкусно съчетани цитрусови нотки, силни ориенталски подправки като звездовиден анасон, цейлонска канела и съчуански пипер в компанията на цветята карамфил и циклама. Базата е наситена с богати нотки на разнообразни видове дървесина, сладост на тонка боб и кадифен мускус.   Връхни нотки: тамян, звездовиден анасон, лимон, пелин (артемизия)
Сърдечни нотки: канела, карамфил цвете, галбанум, мащерка, съчуански пипер, циклама
Базови нотки: тонка боб, пачули, мускус, кедър, бреза, кашмирено дърво, бензоин, цветове на тютюн, кехлибар
Година: 2013
Тип аромат: Ориенталски, Дървесни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU