Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
679602481199

The Merchant of Venice Arabesque унисекс парфюм 100 мл - EDP

305.90лв.
Arabesque The Merchant of Venice for women and men е сладък и пикантен унисекс парфюм от италианската марка The Merchant of Venice. Вече няколко години невероятният аромат на The Merchant of Venice Arabesque неуморно пренася своите притежатели във вълшебния свят на ориенталските приказки и отвъдморските легенди. Пикантният вкус на джинджифила е удивително допълнен от силата на тютюневия лист. Плодови мотиви на зряла слива се преплитат с пикантен аромат на натурална канела. Опушени зърна тонка боб влизат в игра заедно с дървесни нотки на бял кедър и екзотичен бензоин. Блясъкът на ветивера и съблазнителността на мускуса последни се разкриват върху кожата, оставяйки след себе си оригинален послевкус и дълготрайна следа. Луксозен и шикозен, ароматът е подходяща като допълнение към вечерната ви рокля или костюм, за чиято ненадминатост и изкусителност ще се говорят легенди.



Връхни нотки: тютюневи листа, слива, джинджифил
Сърдечни нотки: канела, тонка боб, кедър
Базови нотки: бензоин, мускус, ветивер
Година на създаване: 2015
Тип аромат: Дървесни, Амброви

Мнения на клиенти за The Merchant of Venice Arabesque унисекс парфюм

Vanya Pencheva

Страхотен

Коментирай The Merchant of Venice Arabesque унисекс парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU