Заплащане и доставка на продуктите

Цена и плащане

 

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта. Общата дължима сума по сделката се финализира след изрично потвърждение за същата от страна на клиента. Магазин Perfume-bg.eu не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Голяма част от артикулите са на склад, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул.

 

Начини на плащане:

 

Плащане при доставка

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително – доставката ви е безплатна.

 

Плащане по банков път

 

Плащате стоката по банков път.

 

Плащане с дебитна/кредитна карта -вижте повече [тук].

VISA VISA Electron V Pay MasterCard MasterCard Electronic Maestro MasterCard Secure Code Verified by VISA

 

Заплащане на поръчка с 0 лв. оскъпяване до 15 календарни дни след получаване на стоката с услугата "‘Плати После"

Плати до 15 дни след доставката с 0 лв. оскъпяване

 

Доставка на продуктите

 

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес за доставка в съответствие с настоящите Общи условия.

 

Срок на доставка

 

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 3 (три) работни дни. Ако продуктът е на склад, до 24 часа вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи.
При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

 

Гаранция

 

Магазин Perfume-bg.eu гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.
Веднага след пристигането на доставката, но не по-късно от 3 (три) дни, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.
Гаранционният срок започва да тече от момента на изпращането на пратката.
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

Продължи