Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
ST_WS_MASH

Sergio Tacchini WITH STYLE афтършейв 100 мл

35.90лв.
Италиански стил и креативност, иновация и качество, това са характеристиките на парфюма With Style от Sergio Tacchini , създаден за очарователните и галантни кавалери. С основните си акодри : ароматни, свежо-пикантни, дървесни, амбра, сладки и мускус, то остава вярно на изданията за представители на силния пол и е вдъхновено от приятелството и красивите моменти на споделянето. Това е аромат, който е насочен преди всичко към младите мъже. От дървесно-ароматната композиция струят оптимизъм и енергия, подкрепени от топлата амбра в базата. Връхните нотки очароват с аромата на сочна мандарина, изкусителна червена ябълка и очарователен розмарин. От сърцевината се разнасят ароматните акорди на билковата смесица от градински чай, уханна лавандула и елегантна виолетка, които почиват върху базата от кремавите и топли нюанси на сандаловото дърво, амбрата и мускуса.
Флаконите са стъклени, декорирани ефектно със запушалка от сребрист метал и опаковка в цвят карамел. Заслугата за създаването на това превъзходно ухание е на Александра Карлин (Alexandra Carlin).
Основни акодри: ароматни, свежо-пикантни, дървесни, амбра, сладки, мускус, мандарина, ябълка, розмарин
Сърдечни нотки: градински чай, лаваднула, виолетка
Базови нотки: сандалово дърво, амбра, мускус

Мнения на клиенти за Sergio Tacchini WITH STYLE мъжки парфюм

Mariela Hristova

харесва ми

Коментирай Sergio Tacchini WITH STYLE мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU