Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
ST_PWHITE_W1

Sergio Tacchini PRECIOUS WHITE парфюм за жени 100 мл - EDT

45.90лв.
Precious White дамски парфюм от Sergio Tacchini е лансиран през 2014 година. Парфюмерите Беиноа Лапуза (Benoist Lapouza) и Делфин Лебо (Delphine Lebeau) даряват Precious White дамски парфюм от Sergio Tacchini с превъзходното ухание. Във връхните нотки витае ароматът на праскова и круша. Сърцевината очарова с аромата на роза и магнолия. Композицията е завършена от уханието на сандалово дърво, махагон и бял мускус.

Precious White дамски парфюм от Sergio Tacchini се предлага във флакони от30 ml, 50 ml и 100 ml.   Връхни нотки: праскова и круша
Сърдечни нотки: роза и магнолия
Базови нотки: сандалово дърво, махагон и бял мускус

Мнения на клиенти за Sergio Tacchini PRECIOUS WHITE дамски парфюм

Даниел Георгиев

Много хубав и с хубав аромат

Боряна Пенева

Очарована и приятно изненадана. Беше за дъщеря ми. На нея и стана любим. Мисля да опитаме и другите аромати на Segio Tacchini.

Коментирай Sergio Tacchini PRECIOUS WHITE дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU