Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
810876032766

Sergio Tacchini I Love Italy Woman парфюм за жени 30 мл - EDT

29.90лв.
I Love Italy Woman Sergio Tacchini for women е истинска декларация за любов към Италия, олицетворение на нейната култура, природа и уникалния дух на тази страна. Парфюмът е пуснат през 2022 г. и е насочен към чувствени, страстни дами. Той е универсален: достатъчно лек и ненатрапчив за ежедневна употреба и в същото време чувствен и луксозен, идеален за "специални поводи". Флорално-плодовият аромат е вдъхновен от миризмата на цъфтящите градини на Италия. Свеж, ободряващ лимон, сладка мандарина и ароматни малини отварят състава, създавайки първото впечатление за свежест и жизненост. Постепенно парфюмът се разкрива върху кожата с алена роза с кадифени венчелистчета, очарователна магнолия и нежна, ефирна момина сълза. Дълбок мускус, ванилия и чувствено пачули допълват състава, вдъхновен от ароматите на италиански вина и десерти с бадем и тирамису.



Връхни нотки: сицилианска мандарина, сицилиански лимон, нероли, малина
Сърдечни нотки: момина сълза, дамаска роза, магнолия
Базови нотки: мадагаскарска ванилия, пачули, кехлибар, мускус вирджински кедър
Година на създаване: 2022
Тип аромат: Плодови, Флорални


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU