Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
8002135156654

Sergio Tacchini Club For Her парфюм за жени 30 мл - EDT

39.90лв.
Club For Her Sergio Tacchini for women е провокативен и чувствен дамски парфюм от марката Sergio Tacchini. Зашеметяващият парфюм излъчва специален лукс и съвършенство, както всяко творение на марката. Героинята на парфюма е силна и уверена жена, която не се спира пред нищо, но може да бъде слаба и романтична в същото време. Трепетната нежност на цветен облак от венчелистчета от портокалов цвят в дует с опияняващия жасмин самбак ни посреща на върха на ароматния триъгълник. До сърцето са грациозните преливания на безупречен хелиотроп и гурме сладостта на кремообразното бадемово мляко. Прахообразната мъгла на ириса хармонира със зашеметяващ шлейф, съставен от нюанси на луксозен велур, свещен тамян и смолисто пачули.



Връхни нотки: жасмин самбак, портокалов цвят
Сърдечни нотки: ирис, хелиотроп, бадемово мляко
Базови нотки: тамян, велур, пачули
Година на създаване: 2019
Тип аромат: Амброви, Флорални


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU