Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
ST_AWY_W1

Sergio Tacchini ALWAYS WITH YOU парфюм за жени 100 мл - EDT

45.90лв.
Always With You от Sergio Tacchini е ексклузивен и модерен женски аромат, който ще очарова всички около вас. Това е символът на вечната любов, на пламенната тръпка, която тя поражда. Това е уханието на романтично настроените дами, които вярват, че независимо от всичко, истинската обич съществува. Уникалният аромат е съставен от свежите акорди на бергамот, лимон и ябълка. От сърцевината разцъфва момина сълза, носи се уханието на червени плодове и нежни акорди на роза. Изкусителният кедър, който е разположен в базата, е облян от аромата на сандалово дърво и обгърнат от страстен мускус. Уханието е подходящо за през целия ден. А най-подходящо е за първа среща! И не само вие ще сте с убеждението, че светът е в краката ви, но и околните ще вярват в това. Чистият и завърен по елегантен начин стил се подчертава от прекрасните извити очертания на искрящия флакон от масивно стъкло.


Връхни нотки: бергамот, лимон и ябълка
Сърдечни нотки: червени плодове, момина сълза, роза
Базови нотки: кедър, сандалово дърво, мускус

Мнения на клиенти за Sergio Tacchini ALWAYS WITH YOU дамски парфюм

Десислава Трънова

Да

Стела Николова

Коментирай Sergio Tacchini ALWAYS WITH YOU дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU