Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
SF_AESSEN_MASHB

Salvatore Ferragamo ACQUA ESSENZIALE афтършейв балсам 100 мл

65.90лв.
Тоалетната вода Acqua Essenziale на Salvatore Ferragamo (Салваторе Ферагамо) за мъже е нов аромат, който е лансиран през 2013 година. Парфюмериста , който създава този аромат, е Алберто Морилас (Alberto Morillas).
Връхните нотки са наситени с мириса на листа от мента и лимон; средните носят аромата на здравец, розмарин, лавандула и морски пръски; базовите нотки ухаят на пачули, ветивер, мускус и лабданиум. Салваторе Ферагамо създава Acqua Essenziale като дълбоко свеж и елегантен мъжки аромат. Това е образът на представителя на силния пол, който асоциира себе си с уханието - с чара на персоналното отражение и силата на автентичната свобода.
За Салваторе Ферагамо автентичността е най-висшата форма на лукс. Именно от тази максима той черпи вдъхновението си за създаването на този първи аромат за мъже на марката, който намира своето място на пазара, няколко години по-късно - Acqua Essenziale.
Уханието представлява ароматен тоник с връхни нотки на мента и лимон, които подсилват непринудените вибрации на аромата. Ароматните нотки на здравец, розмарин и лавандула се преплитат с каскалон-молекулата, за да се подсили полъхът на водата. Нотките на сухи дървета, треви и растения, пачули, ветивер и цитрус се подлагат на реинтерпретация - заради модерния мирис на хелвелтолида, новият мускус с уникален флорален, мъжествен характер. Тоалетна вода Acqua Essenziale Salvatore Ferragamo за мъже е в наличност във флакони от 50 мл и 100 мл. Серията също така е представена от дезодорант, автършейв балсам и душ гел.
Дизайнът на флаконите на Acqua Essenziale е заслуга на Фани ле Бониек (Fanny Le Bonniec) и Оскар дел Черо (Oscar Del Cerro) от Sotano Studio, които създават геометричната форма – превъзходно съчетание от стъкло и сребро с тежка метална капачка, за да се пресъздаде обликът на една невероятна елегантност и свобода. Основни нотки: ароматни, ухание на свежи подправки, на зеленина, дървесни нотки, аромат на цитрус и на морски пръски.

Мнения на клиенти за Salvatore Ferragamo ACQUA ESSENZIALE мъжки парфюм

Елина Крумова

Много ми харесва на мен и на новият му собственик.

Коментирай Salvatore Ferragamo ACQUA ESSENZIALE мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU