Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
614514229026

Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle Zebra дамски парфюм 50 мл - EDP

77.90лв.
Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle Zebra е красив и искрящ дамски парфюм от арабската марка Rasasi. Този чувствен и истински ориенталски аромат съчетава класическа мъдрост и съвременна харизма, ненатрапчива сексуалност и особена елегантност. Върхът на парфюмната пирамида се отваря с флоралния аромат на невероятни виолетови листенца, които хармонично се съчетават с деликатен и ароматен карамфил. Сърцето на парфюма е представено от класически дървесни нотки на бял кедър, който е в успешен тандем с цъфтящ, сладък ирис. Базата е лека горчивина на смолисто пачули, умножена от шеметното изкушение на кехлибар. Сладката бяла ванилия е отговорна за богатия и дълготраен шлейф, който сякаш танцува страстен танц със съблазнителен мускус и поставя финалните щрихи в една спираща дъха парфюмна картина. Ароматът Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 беше пуснат през 2014 г. и бързо спечели почитателки. Неговата разпознаваема сочност идеално се съчетава с вечерни рокли, чаровни усмивки и високи токчета.
Връхни нотки: виолетови листенца, карамфил
Сърдечни нотки: ирис, бял кедър
Базови нотки: ванилия, мускус, пачули, сандалово дърво, кехлибар
Година на създаване 2014
Тип аромат: Флорални

Мнения на клиенти за Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle Zebra дамски парфюм

Ваня Никифорова

Невероятно добър продукт

Коментирай Rasasi Rumz Al Rasasi 9325 Pour Elle Zebra дамски парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU