Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
5050456101108

Porsche DESIGN TITAN парфюм за мъже 100 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 8 човека
79.90лв.
89.90лв.
Porshe Titan от Porsche Design е парфюм за мъже лансиран през 2012 година.Новото ухание се определя като дървесно-цитрусов аромат с високотехнологичен фюжън дизайн и функционалност, а авангардният флакон запазва качеството на уханието. „В нашия идеален свят формата и функцията са еднакви. Едното няма как да съществува без другото. Истински добър продукт, който трябва да удовлетворява двата аспекта, за да се превърне в успешен аромат в дългосрочен план”, казва д-р Юрген Геслер, управляващ вицепрезидент на Porsche Design Group.
Иконичният флакон на Titan от 80ml предлага уникален парфюмен жест: за първи път е включена двойна система за „напрежение”, която да следва естествените извивки на ръката на представителя на силния пол – достатъчен е само един натиск от страните, за да се освободи ароматът. Лесно, бързо, мъжествено. Като резултат от тази нова система за пръскане, не е необходима дори капачка за флакона. Парфюмите не обичат топлината, светлината и колебанията в температурата. За да ги съхраните за по-дълго време е необходимо да ги поставяте на сухо и прохладно място, далече от светлина. Този факт кара умовете на Porsche Design да измислят защита в две нива за аромата на Titan:
• Протекцията срещу светлината е включена във флакона: благодарение на тотално тъмната метална структура.
• Протекцията срещу колебанията в температурата е добавена към външната кутия – плътният и набразден картон е избран така, че да предпазва от термални шокове по време на транспортирането на аромата
Напълно запазени, свежестта на аромата, стабилността и целостта са защитени за по-дълго време в сравнение със стандартните флакони. Съставките са подсилени, благодарение на тази протекция. Уханието Titan се определя като свежо. С отварянето на флакона се усещат динамичните нотки на грейпфрут и листа на градинска мента, добавени към вибрантното докосване на черен пипер. След това уханието завладява с ароматните нотки на пресен зелен босилек, лавандин и здравец. То се характеризира с комфортния и чувствен акорд на кедър от Вирджиния, кехлибар и мускус. Автентичен и елегантен мъжествен почерк, който има много общи черти с вечния дизайн на Titan.

Мнения на клиенти за Porsche DESIGN TITAN мъжки парфюм

Юлияна Георгиева

Закупих го за подарък, хареса се на човека, за който беше предназначен.

Коментирай Porsche DESIGN TITAN мъжки парфюм
Facebook коментари


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU