Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
3349668600304

Paco Rabanne 1 Million Elixir парфюм за мъже 100 мл - EDP

215.90лв.
Paco Rabanne 1 Million Elixir е вълнуващ и елегантен мъжки парфюм, представен през 2022 година, като изключителен шедьовър в ароматната колекция 1 Million. Създаден от висококачествени и прецизно подбрани съставки, 1 Million Elixir се откроява със своята богата чувственост и дълготрайна сила. Емблематичното златно кюлче на 1 Million изработено, като бижу е подобрено и изглежда по-луксозно, по-смело, по-отчетливо и по-изтънчено, точно като аромата, който съхранява. Знак на нова сила - солидна, интензивна и загадъчна. Ароматната композиция на Paco Rabanne 1 Million Elixir се отваря със сладките нотки на ябълка и давана, която внася лек алкохолен акцент. Сърцето е изградено от ръчно подбраните съставки на турска роза дамасцена, опияняващ османтус и топъл кедър. Тази смес от великолепни ухания навлиза в дълбока и чувствена основа, положена върху нотките на ванилов абсолют, опушени зърна тонка и землисто пачули.
Връхни нотки: ябълка, давана
Сърдечни нотки: османтус, дамаска роза, кедър
Базови нотки: ванилов абсолют, тонка боб, пачули
Лансиран: 2022 година
Тип аромат: Ванилови


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU