Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
6294015128192

Oros Pure Evening Rose унисекс парфюм 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 3 човека
125.90лв.
139.90лв.
Oros Pure Evening Rose Oros for women and men е привлекателен, величествен и страстен унисекс парфюм от луксозната арабска марка Oros. Този великолепен и богат аромат принадлежи към групата на ориенталските и флорални аромати. Парфюмът е подобен на успокояваща музика, но със свой красив сценарий. Композиционните нотки са преплетени, за да съставят перфектна ароматна мелодия. Съставът е като път към неудържима страст, всеки нюанс и нотка са като врата към рая. Усеща се величието на чистотата, въплъщение на невинността. Началото на аромата е уникално благодарение на красивата розова роза дамасцена. След като оригиналните флорални нотки и смолист кехлибар избледнеят, се разкрива сърцето на парфюма, което е идеално благодарение на характерния драгоценен шафран и пикантния черен пипер. И накрая, в базата запомнящ се шлейф от землисто пачули, амброксан и лабданум. Не само ароматът е идеален, но и бутилката, украсена с кристали Сваровски.



Връхни нотки: роза, амбра (кехлибар), флорални нотки
Сърдечни нотки: черен пипер, шафран
Базови нотки: амброценид, пачули, лабданум, амброксан
Година на създаване: 2022
Тип аромат: Ванилови, Амброви


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU