Oros Perfumes

Oros perfumes and colognes е сравнително млада парфюмна марка от 2013 година и е съвместна разработка на арабската луксозна марка Sterling Parfums и френската корпорация Armaf Inc France. Модната марка акцентира върху създаването на екзотични и запомнящи се мъжки и женски парфюми.

Oros, което означава "злато" на испански, е арабска серия за луксозни парфюми. Парфюмите са създадени на базата на натурални масла за дълготраен аромат и ръчно декорирани флакони с елементи Swarovski. Всички аромати са дълготрайни, ярки и модерни. Няма пламенно преклонение пред класиката, затова са идеални за динамични и модерни хора, които обичат да съчетават удобство и лукс. Производството се развива много динамично.

Първите парфюми, пуснати от марката, носят радостни емоции на собствениците си, увличайки ги в света на съвършенството. Те са фокусирани върху енергични, активни, пълни с живот натури, които се стремят към приключения, действие и пътувания. А също и за общителни, искрени и елегантни хора.

Марката отдава голямо значение на дизайна на парфюмите. Очарователните парфюми са поставени в изключително красиви и интересни флакони с кристали от Сваровски, което добавя към тяхната стойност и особен блясък.