Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
MOSCH_SOREAL_W5

Moschino So Real Cheap & Chic парфюм за жени 50 мл - EDT

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 5
Страницата се разглежда от 5 човека
55.90лв.
69.90лв.
So Real Cheap & Chic Moschino е сладък, закачлив женски аромат с намигване от парфюмерийната марка Moschino. Ароматът излиза през есента на 2017 година и принадлежи към групата на цветните плодови аромати. Пирамидата на парфюма започва с цитрусов коктейл от плодове и подчертано сладки аспекти. В центъра на композицията букет от бели цветя – женствен жасмин и царствена магнолия се смесват с розов божур. Базата е съставена от нюанси на землист дъбов мъх, топъл мускус и амброксан в компанията на благороден кедър. Ароматът е част от колекцията Cheap & Chic – иронична колекция, началото на която е поставено през 1995 г. с пускането на едноименния аромат, вдъхновен от героинята от анимационния филм „Попай моряка“ – Олив, за което можете да се досетите от визуалното оформление на флакона.   Връхни нотки: горчив портокал, мандарина, малиново сорбе, касис.
Средни нотки: розов божур, жасмин, магнолия
Базови нотки: дъбов мъх, амброксан, мускус, кедър
Лансиран: 2017 година
Тип аромат: Плодови, Цветни


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU