Montale унисекс парфюми

Montale

Arabians

104.90лв.
Montale

Day Dreams

от 101.90лв.
до
-10%
Montale

Amber&Spices

от 99.00лв.
Montale

AOUD AMBRE

129.90лв.
до
-8%
Montale

AOUD EVER

от 99.00лв.
Montale

AOUD FOREST

94.90лв.
до
-7%
Montale

AOUD GREEDY

134.90лв. 125.90лв.
Montale

Aoud Jasmine

от 111.90лв.
до
-14%
Montale

Aoud Lagoon

от 109.90лв.
Montale

AOUD LAVENDER

124.90лв.
до
-16%
Montale

AOUD LEATHER

от 94.90лв.
до
-9%
Montale

Aoud Legend

от 111.90лв.
Montale

AOUD LIME

99.00лв.
до
-8%
Montale

AOUD MELODY

129.00лв. 119.00лв.
Montale

AOUD MOON

134.90лв.
Montale

AOUD MUSK

от 94.90лв.
до
-11%
Montale

AOUD NIGHT

от 94.90лв.
Montale

AOUD SAFRAN

99.00лв.
до
-12%
Montale

AOUD SENSE

149.90лв. 131.90лв.
Montale

AOUD SHINY

119.90лв.
Montale

AOUD VELVET

129.90лв.
Montale

AROMATIC LIME

134.90лв.
Montale

Black Aoud Intense

от 119.90лв.
Montale

BLACK MUSK

97.90лв.
Montale

BOISE FRUITE

от 94.90лв.
Montale

CHYPRE FRUITE

129.90лв.
Montale

CHYPRE VANILLE

129.00лв.
Montale

CRYSTAL AOUD

139.00лв.
Montale

DARK AOUD

от 91.90лв.
Montale

DEEP ROSES

129.90лв.
Montale

Dew Musk

129.90лв.
до
-8%
Montale

EMBRUNS D'ESSAOUIRA

129.00лв. 119.00лв.
до
-4%
Montale

FRUITS OF THE MUSK

89.00лв. 85.00лв.
Montale

FULL INCENSE

129.90лв.
до
-4%
Montale

GINGER MUSK

от 89.00лв.
Montale

GOLD FLOWERS

134.90лв.
Montale

Golden Sand

от 97.90лв.
Montale

HONEY AOUD

от 94.90лв.
Montale

INTENSE CAFE

144.90лв.
Показани 1 - 44 (всичко 71 позиции)
 1  2  Следваща 

Унисекс парфюмите са подходящи за ползване едновременно от мъжете и жените, но защо е така и с какво се отличават от останалите модели, ароматите, използвани за направата им, и в кои случаи са предпочитани ще разберем сега.

Защо унисекс парфюмите са подходящи за всички?

Общоприето е женските парфюми да се асоциират с цветята или плодовете, чийто ухания са присъщи за нежността и красотата. В мъжките пък се акцентира върху тютюневите и дървени акорди, придаващи усещането за сила, спокойствие и увереност. Тоест и в двата случая има основен елемент, характерен за единия или другия пол.

В унисекса обаче такъв компонент липсва, а акцентите са смесени и съответният аромат губи своята неповторимост. Това обаче не означава, че той няма своята загадъчност. Напротив, очарованията са толкова много, че с всяка изминала година, любителите на подобен тип ухания стават все повече и повече.

Какви аромати се използват при тях?

Както стана ясно и по-горе, тук акордите на отделните иначе нюанси са смесени, образувайки се универсални варианти и за двата типа продукти. Ако в дамските се акцентира върху свежестта и красотата посредством компоненти от рода на различните цитрусови плодове и цветя, като момина сълза, роза и жасмин, а в мъжките се употребяват предимно дървесни нотки на сандалово дърво и ветивер, то тук всичко е комбинирано в едно.

Кога са предпочитания избор?

Този тип козметично ароматни препарати се употребяват предимно от младежите на почти еднаква възраст. Желани са и от някои двойки, използващи една и съща течност, като така засилват връзката помежду си. Нека обаче да разгледаме основните фактори за правилен избор:

 • Най-добре е това да стане сутрин, защото обонянието тогава е по-чувствително;

 • Желателно е когато изпробвате бъдещата си покупка да няма околни миризми, които да Ви объркат при теста;

 • Нанесете с кратко впръскване върху повърхността на кожата, изчакайте няколко секунди и вдишайте от разстояние 2-3 сантиметра;

 • Не бързайте с покупката. Изпробвайте все пак дълготрайността. Изчакайте до вечерта и проверете отново наситеността на миризмата. Тя трябва много леко да е намаляла;

 • Ако искате да притежавате марков оригинален ароматизиран препарат, не преследвайте ниската стойност.

Кои марки и дизайнери са представени в Perfume-bg.eu?

В електронната ни парфюмерия ще откриете асортимент от известни дизайнери и брандове, произвеждащи универсални и оригинални луксозни продукти, характеризиращи се с високо доказано качество и дълготрайност. В онлайн магазина ни предимно преобладават марките от рода на Amouage, Boucheron, Guerlain, Acqua di Parma, Calvin Klein и много други.

Всеки от тях се е доказал, като изключително качествен и предпочитан сред масата от потребители, а при нас със сигурност можете да сте уверени, че купувате маркови стоки на най-достъпните цени, защото внимателно подбираме партньорите си.

Защо да изберем от Perfume-bg.eu?

Защото в магазина ни ще откриете само най-качественото, най-актуалното и популярното към момента. Работим с известните марки и при нас със сигурност ще откриете любимия си бранд и то на достъпна цена. Ако сте любител на марковите и луксозни ароматно-козметични продукти, то Вие сте попаднали на правилното място:

 1. Внимателно подбираме партньорите си доставчици и вероятността да попаднете на имитация е нулева.

 2. Стараем се да поддържаме широк асортимент за по-гъвкав избор и потребителска индивидуалност. Дори предлагаме и различни разфасовки.

 3. Водим дълги и тежки преговори с доставчиците за да предложим най-достъпните цени на пазара.

 4. Сформирахме екип от експерти, с който да се консултирате напълно безплатно при затруднения в подбора и пазаруването.

 5. Постарахме се да съставим и реализираме възможно най-удобната и интуитивна уеб-платформа за пазаруване, с която се справят дори и малките деца. Удобството тук е, че тя е толкова иновативна, че сама разпознава екрана на устройството Ви и се нагажда според размерите му - можете да купувате дори и през таблети и смартфони.

 6. За по-голяма конкурентност и удобство на клиентите ни създадохме изгодни условия, харесващи се на всички, от рода на услугата “Плати после”. Позволява Ви да купите харесаният от вас артикул сега, а да го платите след време и то с 0% оскъпяване! Невероятно нали?!

Заповядайте при нас, разгледайте стоките и изберете най-добрата, а ако се затруднявате, потърсете ни незабавно и ние ще помогнем с експертно мнение! Очакваме Ви!