Купeте Повече, Спестетe Повече - 5% Отстъпка за 1 Продукт, 9% Отстъпка за 2 Продукта, 11% Отстъпка за 3 Продукта с код SAVE
MONT_OUDDR_U1

Montale Oud Dream унисекс парфюм 100 мл - EDP

Цената е валидна до изчерпване на количеството
Налични в момента 3
Страницата се разглежда от 8 човека
145.90лв.
179.90лв.
Oud Dream Montale e унисекс аромат от френския нишов бранд Montale с екзотично, пикантно и медно-сладък характер, подчертан от деликатно дървесно звучене. Марката Montale представи Oud Dream като вълшебен митичен сън, който носи около себе си финес, лекота и красота. Парфюмът е поставен в характерния за марката метален флакон, но този път боядисан в матово-черен цвят. Съставът на парфюма, създаден по традиция от самия Пиер Монтал, е доста лаконичен и изчистен. Само три нотки, но пък невероятни, изграждат парфюмната пирамида и характера на аромата – в уникална комбинация са преплетени луксозна царствена изкусителна роза, стилно землисто пачули и чувствен опушен уд. Но именно в тази изчистена простота е скрит истинският индивидуален стил: впечатляващ и съблазнителен.   Композицията на аромата включва нотки на уд, роза и пачули.
Лансиран: 2019 година


Тук може да намерите всякакви маркови парфюми, парфюмни и тоалетни води на разумни цени. Богатият асортимент на perfume-bg.eu включва както най-новите парфюми, излезли на пазара, така и любими, вечни парфюми, превърнали се в класика за няколко поколения.

Плати удобно и сигурно


VISAVISA ElectronV PayMasterCardMasterCard ElectronicMaestro

MasterCard Secure CodeVerified by VISA

Посетете Perfume-bg.eu в ShopMania

Имейл бюлетин

Регистрирайте се сега, за да получавате Всички най-нови продукти, отстъпки, кодове за намаления.



Next Generation EU